11942ThunderBird är ett e-postprogram från skaparna av Firefox och Mozilla. Numera ett eget projekt men fortfarande ett bra alternativt e-postprogram som alltid är gratis.

As of July 2012, Thunderbird has transitioned to a new governance model, with new features being developed by the broader free software and open source community, and security fixes and improvements handled by Mozilla.
Thunderbird is a free, open-source, cross-platform e-mail and news client developed by the Mozilla Foundation. The project strategy is modeled after Mozilla Firefox, a project aimed at creating a Web browser.

Check out “What’s New” and “Known Issues” for this version of Thunderbird below. As always, you’re encouraged to tell us what you think, or file a bug in Bugzilla. If interested, please see the complete list of changes in this release.

Thunderbird version 60 is currently only offered as direct download fromthunderbird.net and not as upgrade from Thunderbird version 52 or earlier. If you have installed Lightning, Mozilla’s Calendar add-on, it will automatically be updated to match the new version of Thunderbird. Refer to this troubleshooting article in case of problems.

System Requirements: • Window: Windows 7, Windows Server 2008 R2 or later • Mac: Mac OS X 10.9 or later • Linux: GTK+ 3.4 or higher. Details here.

What’s New in Thunderbird

Version 60.3.0:

Fixed:
 • Various Theme fixes where incorrect colors, backgrounds, etc. were displayed
 • Add-on Options menu not working on Mac
 • Shift+PageUp/PageDown in Write window
 • Saving content of Write windows didn’t overwrite existing file
 • Issues related to “Edit Template” command
 • Gloda attachment filtering
 • Mailing list address auto-complete enter/return handling
 • Thunderbird hung if HTML signature references non-existent image
 • Filters not working for headers that appear more than once
Requirements for Thunderbird
 • Intel, 64-bit processor
 • OS X 10.9 or later

ThunderBird

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This