Gratistipset: Plex Media Server

Gratistipset: Plex Media Server

Plex Media Server är ett utmärkt alternativ för att bygga din egen mediadator hemma, för hemmabion, exempelvis.

Den här nya versionerna innehåller inrapporterade buggfixar och det saknas information om nya funktioner.

Plex Media Server seamlessly connects your Plex clients with all of your local and online media. The combination of centralized library management, streaming of online content, and powerful transcoding functionality provides an unrivaled level of flexibility and ease of use.

Plex Media Server runs on your Mac, PC, or compatible NAS device and serves your media to all of your Plex clients including Plex-enabled mobile devices and 2011 LG Smart TVs.

What’s New in Plex Media Server

Version 1.13.9.5456:

Fixes:
  • (DVR) Extend initial timeout value for live TV tunes to avoid giving up on a tune too early
  • Fix for recorded TV libraries failing to load on iOS
Requirements for Plex Media Server
  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.9 or later

Plex Media Server

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This