019754_largerPixel Boat Rush är ett arkadspel med den rätta pixliga grafiken.

Gratis idag 28/11 (köp inuti app)

Pixel Boat Rush is a frantic pixel art arcade combat boat racing game! The game is currently FREE, grab it now!
The gameplay mixes a one-touch racing mechanic with 2 weapon/defensive buttons. The progression features an in-depth career mode with RPG-like humoristic conversations with parodic characters, an endless mode and a boat crafting editor!
An easy to learn, hard to master, fun arcade racing game with loads of content!

One-Touch Racing Mechanic:
Touch to accelerate, release to brake. If you release the gas on a wave, you’ll stick to it. If you keep the gas pressed, you’ll jump off the waves. Releasing the gas while in the air will make you fall faster.
Obstacles and Power-Ups:
If air drag makes staying on water quicker, sometimes it’s best to jump. It could be for grabbing a power-up, avoiding an obstacle or a tricky set of waves.
Combat:
Fighting with opponent brings a whole new dimension to the game. It not only adds action, but also tactical aspects, which quickly becomes a key for victory.

Pixel Boat Rush

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This