Legendary Dwarves är ett spel som har inslag av Game of Thrones, Sagan om Ringen och Sim City. Du ska bygga städer, armeér, flottor och du ska strida mot andra.

Appen är gratis och innehåller köp i appen

En ny värld väntar på att övervinnas! Med noggrann planering och en genomtänkt strategi kan du regera över ditt rike och få det att växa från en liten stat till ett dominerande imperium. Bygg ditt rike genom att spela online och attackera dina motståndare i multispelarläget. Led din nation till seger i strider om krigsbyten och världsdominans. Genom att skapa kraftfulla allianser kan du bli en kung bland kungar, fylla fienden med skräck och dina allierade med beundran.

BEVISA ATT DU KAN BYGGA UPP ETT IMPERIUM
Du börjar i ett land som är fullt av möjligheter och skatter som, bara väntar på att någon ska göra anspråk på den. Det är upp till dig att ta fram en bra taktik och bygga ditt rike från grunden. Du börjar med en enda struktur, men över tid kommer din nation att växa. En effektiv hemmabas är nödvändig för att du ska kunna förbereda dig för krig och bli kapten över en mäktig flotta.

KOM I FRED MEN FÖRBERED FÖR KRIG
Använd dina resurser och bygg upp en stark styrka. Skapa en imponerande fartygsflotta som är redo för strid på havet och garanterar att ditt imperium dominerar till havs. När du är klar, planera din taktik och styr dina skepp till attack mot andra spelare för att vinna skatter och ära i ett onlinespel för flera spelare. Besegra dina fiender och skydda ditt eget rike.

LED EN NATION AV KRIGARE
Anpassa din flotta genom att lägga till olika vapen och ge er ut till sjöss för att hitta nya krigsbyten. Utforska fjärran länder och sök haven efter skatter att hämta och faror att bemöta. De nya resurser du samlar gör ditt rike ännu starkare – förutsatt att din taktik fungerar.

STRID MOT ANDRA SPELARE OCH VISA DIN DOMINANS
Detta är ett land med rika skatter, men din nation är inte den enda som vill lägga beslag på dem. Var redo att strida mot andra spelare och komma i konflikt med deras riken. Anfall deras skepp, plundra deras resurser och använd dem för att befästa din dominans över andra spelare. Bara de bästa ledarna kommer att vinna…

OM DU INTE KAN BESEGRA DEM, ANSLUT DIG TILL DEM!
Goda allianser kan göra hela skillnaden under en strid. Använd MMO-funktionen för att samarbeta med spelare online och få ett strategiskt övertag i det oundvikliga kriget för världsdominans. Tillsammans blir era flottor oövervinnliga.

Spelfunktioner:
-Skapa ett eget imperium och bli en av de största
-Bli en bra kung genom strategisk planering och kloka beslut
-Använd online-spel för att interagera med andra spelare
-Testa din styrka i multispelarstrider mot fiender från hela världen
-Vinn skatter och resurser för att upprätthålla ditt imperium
-Skapa allianser som består över tid

Legendary Dwarves

Mackens Fråga: Ska Facebook delas upp?
Share This