Kapow är ett program för att hålla reda på hur mycket tid du lägger ned på ett projekt. Ditt eget stämpelur.

Kapow är gratis.

Kapow is a punch clock program designed to easily keep track of your hours, whether you’re working on one project or many. Simply clock in and out with the Start/Stop button. If you make a mistake in your hours, you can go back and edit any of the entries by double-clicking on the session in question. Kapow also allows you to easily keep track of the hours since you last billed a client, by providing a helpful “Billed” checkbox—the totals will reflect your work after the last billed session.

Kapow

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This