39701DiskMaker X är ett program för att skapa en bootbar skiva eller USB-minne för OS X.

DiskMaker X är alltid gratis och det är dessutom ett program som det är lätt att få att fungera. Det är i princip bara att följa instruktioner så kan du skapa en bootbar disk.

What’s New in DiskMaker X

Version 8.0.3:

  • Release notes were unavailable when this listing was updated.
Requirements for DiskMaker X
  • Intel
  • OS X 10.10 or later

DiskMaker X

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This