Basic Calculator – håll i dig nu, är en enkel miniräknare!

Gratis idag 28/11.

‘3.0 Fun design applied’

Focusing on the most basic calculation system

This calculator is focused on the most basic calculation system than other calculator apps.

Excluded engineering calculations. It shows present modifications. It provides calculation history.

This is for common people using in the most easy ways.
It is available for people seeking the simplest method.

Basic Calc Pro for iPad
– No Add
– Calculation history
– Universal app
– Intuitive design
– Able to see present modifications

Think Human
Designed by SuperDG

Basic Calculator

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This