En tredjedel av alla köp som gjordes under den amerikanska readagen Black Friday gjordes med mobiltelefon. Analysen är gjord av Adobe och gäller USA ska tilläggas.

Under förra årets Black Friday så handlades det för 1.4 miljarder dollar. Årets försäljning landade på hela 2.1 miljarder dollar, skriver Adobe i sin analys.

Datorer, surfplattor och tv-apparater var det som handlades mest.

Mobilt

Adobe har inte gjort npgon djupare analys hur det kommer sug att andelen ordrar via mobiltelefoner ökat så kraftigt utan anger en viktig orsak att de mobila versioner anar förbättrats på senare år. Det är viktigt, med andra ord, att ha en riktigt bra ,bil hemsida eller en väldesignad app – då handlar kunderna.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This