Apple fortsätter att jobba på att uppdatera iWork-paketet med nya funktioner. Pages, Numbers och Numbers har uppdaterats med funktioner för att spela upp ljud direkt på en sida, bland annat.

iWork är ett programpaket som är gratis för dg som köpt en iPhone, iPad eller Mac-dator. Programmen är kompatibla med Microsofts Office-paket. Du kan skapa Office-filer, läsa in och redigera filer för Microsofts programpaket.

Du laddar ned de nya versionerna via Mac App Store.

Pages

Vad är nytt?

• Publicera böcker direkt i Apple Books för hämtning eller köp.
• Bättre prestanda och stabilitet.

Keynote

Vad är nytt?

Den här uppdateringen förbättrar stabilitet och prestanda.

Numbers

Vad är nytt?

Den här uppdateringen förbättrar stabilitet och prestanda.

Har du inte behov av att kunna hantera mer avancerade Excel-kalkyler så räcker Apples programpaket långt. Dessutom så kan du använda samma program i din iPhone, iPad och i din Mac.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This