Apple uppges ha köpt det privatägda srtaupföretaget SIlk Labs som utvecklar lösningar med AI.

Silk Labs är ett i raden av AI-företag som Apple köpt under senare år.

The San Mateo, California, company was founded in 2015 by Andreas Gal, Chris Jones and Michael Vines, who’d previously worked on Mozilla’s Firefox OS smartphone software project. The company scrapped a Kickstarter push to bring smart hardware to homes in 2016, choosing to focus instead on getting its software on other companies’ devices.

CNet

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This