En bugg i WordPress och en bugg i tilläggsmodulen WooCommerce kan leda till att en webbutik kan tas över av obehöriga.

Buggen åtgärdades i en uppdatering som släpptes den 11 oktober, version 3.4.6, vilket betyder att buggen finns i alla versioner äldre än 3.4.6. I kombination med en Ugg i WordPress så kan de hör två säkerhetsbristerna exploateras för att ta över kontrollen av en webbplats.

Bleeping Computer

 

 

Hits: 74

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This