Apple nya iPad-modeller är böjbara, de går att knäcka och de är för tunna – det är så det låter här och var ute på nätte just nu i vad som ser ut att vara ett nytt försök att skapa ett #bendgate. Sätt dig ned, andas lugn så kommer sanningen och ett måhända chockartat besked nu – alla surfplattor är mer eller mindre böjbara.

Skämt och ironi å sido – det är så det är.

Skulle de inte vara det så skulle de spricka vid belastning, när du trycker skriver eller använder den för att ta ett exempel. Så, du kan böja Apples nya iPad, något, och den är designad för att du ska kunna göra det. Mäts sedan hur mycket kraft som kan gå åt för att böja den permanent så ligger den mängden kraft utan normalt användande – det måste till ganska mycket våld i klartext. Det här har Apple mätt och testat så du ska inte kunna böja din nya iPad om du har den i väskan med böcker eller annat, inte med mindre än att du eller någon annan sätter sig på den.

 

Mackens Fråga: Ska Facebook delas upp?
Share This