A sister makes a bargain with her terminally ill brother. He agrees to let her use his sperm if she comes out to her family that night.

Official Selection SXSW 2018
Winner Audience Award and Special Jury Mention Outfest 2018
Winner Audience Award Fusion Film Festival 2018

Directed by Sara Shaw
Produced by Mollye Asher
Executive Producer Michael Pogarian, Desiree Akhavan

Starring Rebecca Henderson, Alex Kramer, Shae D’Lyn, Lee Wilkof, Yan Xi and Lynne Cohen

Written by Sara Shaw and Amanda Verwey
Cinematography by Zelmira Gainza
Music by Jesus Gerdel
Production Design Ali Rubinfeld
Costumes Liene Dombraja

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This