Newly-single mom Alana (Alana Elmer) and her 14-month-old son Bowen (Bowen Harding) are alone in the off-season on an island cottage, with only a strange old neighbour (Peter Higginson) for company.

A choreographer looking to get back into the dance world, Alana uses her time of solitude to practice her moves and prepare for a new adventure involving an experimental dance company. Then on a walk in the woods with Bowen, they discover the decomposing remains of what is dubiously identified as a bat. It is not a bat.

“Latched” is this week’s Staff Pick Premiere! Read more about it here: vimeo.com/blog/post/latched

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This