Early to work one morning, Aiden happens upon illegal activities purveyed by his employer and is drawn into a brutal fight for his life and the safety of his family.

CONSTRUCT is Kevin Margo’s Sci-Fi film project.

CONSTRUCT is currently being developed as a feature with Kevin Margo set to direct. Brian Kavanaugh-Jones (MIDNIGHT SPECIAL, OPERATION FINALE) will produce with his team at Automatik. The feature film script is being penned by Marcos Gabriel and development financed by Nightfox.

WATCH how we’ve helped pioneer new filmmaking and virtual production workflows.
Part 1: youtu.be/nnaz8q6FLCk
Part 2: youtu.be/ihyRybQmmWc

CONSTRUCT VR is coming to L.B.E. Venues around the world soon!
presenzvr.com/construct/

SPECIAL THANKS to the AMAZINGLY TALENTED team of artists, actors and stunt performers who continue to support this project. CONSTRUCT’S collaborators include CHAOS GROUP, NVIDIA, GOOGLE, OPTITRACK, BOXX, iTOOSoft and ROUGE MOCAP.

FULL CREDIT LIST @ 10:10

SOCIAL | Follow us for updates:
facebook.com/constructfilm/
instagram.com/margo.kevin/
twitter.com/MargoKevin
kevinmargo.com
constructfilm.com
youtube.com/kevinmargo

Kevin Margo is represented by Scott Carr / Management SGC

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This