When he died, Byron Levy left behind a vast inheritance — of drawings.
This film was originally published by The New York Times Op-Docs.

Read the story here: nyti.ms/2D3qFDJ

Illustrated and Edited by: Colin Levy (colinlevy.com)
Featuring: Colin Levy & Ron Levy
Original Artwork by: Byron Levy

Archival Photography: Alex Levy
Original Music by: Jan Morgenstern & Michael Kramer
Audio Post Production:Jan Morgenstern
Colorist: Sean Wells

Special Thanks:
Ronnie del Carmen
Erick Oh
Emily Oyster
Carol Levy
Jeannie Catmull

Executive Producer: Kathleen Lingo
Coordinating Producer: Lindsay Crouse
Supervising Editor: Andrew Blackwell

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This