Donald Trump ljuger om allt för att rättfärdiga det han gör och allt som oftast så handlar det han säger om Donald Trump.

Vid ett partimöte kort efter det att 11 människor mördats i en judisk synagoga i Pittsburg av en högerextremist så rättfärdigar Trump mötet med en anekdot om att den amerikanska börsen öppnade dagen efter den 11 september. Det gjorde den inte och det Trump beskriver och berättar stämmer inte.

Börsen i New York och Nasdaq var stängda från den 11 september till den 17 september.

Det är fakta som till och med Donald Trump enkelt hade kunnat kontrollera – om han han hade haft minsta intresse av att tala sanning.

Vilket han aldrig har.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This