I spent one week in Yangshuo (Guilin, Guangxi China) and saw some of the most stunning views in the world. It is famous for its fabulous Karsts formations and the Li River with the cormorant fishermen. I have tried to capture its beauty in this short film and hope you enjoy it!

Featured on Vimeo: Staff Pick
Featured on Skypixel: Staff Pick
Featured on Aerial Video Awards: Staff Pick

—–

You can follow me at:
Facebook – fb.com/daanvanreijnvideo
Instagram – instagram.com/daanvanreijn

—–

View my other videos:
Bali: vimeo.com/230402881
South Africa: vimeo.com/260231102
Ibiza: vimeo.com/217283688
Scheveningen: vimeo.com/201432238

—–

Camera: Sony a7III, 24-70MM Zeiss
Drone: DJI Mavic Pro
Gimble: Zhiyun Z1 Crane

Film and edit: Daan van Reijn
Music: Returning by Ryan Taubert, licensed on Musicbed

—–

Please only use and share this embed code of the original video. Third party downloads and distribution is not permitted.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This