Appleinsider har testat Googles nya Pixel 3 och ställt den mot iPhone XS Max. Resultatet blir en knockoutseger för Apples iPhone.

Det blir också en kamp och en jämförelse mellan Apples A12 Bionic och Pixel 3s Snapdragon 845 – de processorer som driver de båda telefonerna.

För att göra processen kort – Googles nya telefon fick stryk i varje enskild del av testen.

AppleInsider

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This