Skriv dagbok med Day One 2

Skriv dagbok med Day One 2

Day One har sedan länge varit en av mina absoluta favoritappar i mina mobila enheter och ett av mina favoritprogram i mina Mac-datorer. Nu har version 2 lanserats med flera nya spännade funktioner.

Har du den tidigare versionen så är den lagrade informationen kompatibel med den nya versionen. Du kan synkronisera och ladda ned dina data från tidigare till Day One 2. Den tidigare versionen har för övrigt döpts om till Day One Classic.

Egen tjänst

Det som just nu får mig att avhålla mig från att uppgradera är att Day Oen 2 bara kan synkroniseras med Day Ones egen tjänst. Ja är inte särskilt förtjust i att ha olika konton och olika synkroniseringstjänster vid sidan av våra egna servrar och iCloud.

What’s New in Day One

Version 2.9:

  • Dark Mode (free for everyone on macOS Mojave)
  • List styles resize based on font size
  • New Edit Bar icons
  • Optimizations for macOS Mojave
  • Bug fixes and performance improvements
Requirements for Day One
  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.13 or later

 

Day One 2 finns både för OS X ch iOS

Mackens Fråga: Har du en smart högtalare med en digital assistent hemma?
Share This