På söndag ställer vi om klockorna inom EU och det kan ställa till det om du har en Apple Watch. Den bugg som ställde till det i Australien tidigare i år har nämligen inte åtgärdats vilket gör att det kan bli problem i Europa också.

Speciellt problematiskt är det med visningen av dina aktiviteter och om du har har en urtavla med aktiviteter, dina ringar som komplikation. Aktiviteter är som standard inställda för att hantera 24 timmar och när klockan flyttas så klarar watchOS inte av att hantera förändringen.

Såvida det inte släpps en uppdatering före söndag så rekommenderar jag att du byter urtavla ich inte ghar med dina ringar tills tiden ställts om.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This