Stacks är ett sätt att bringa ordning och freda på ett rörigt skrivbord. Liknande filer, samma typ, samordnas, automatiskt, och grupperas. Så här slår du på funktionen.

Funktionen är dessutom mycket lätt att både hitta och slå. Högerklicka på skrivbordet så finns funktionen där och du kan dessutom välja hur du vill att filer och foldrar ska sorteras.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This