En ny ikon har hittats i iOS 12.1 beta 5 som visar hur nya iPad Pro kommer att se ut – ingen hemknapp, ingen notch och inga kanter.

De nya iPad-modellerna kommer att lanseras och visas nu den 30 oktober då Apple har kallat till keynote. Det ryktas också om att iPad Pro-modellerna kommer att ha en USB-C anslutning och ingen Lightning.-kontakt.

Another interesting detail is that the sleep/wake button is still at the top, while new iPhone models feature a side button that’s used to invoke Siri, take screenshots and shut down the device with button combinations. The presence of a sleep/wake button instead of a side button could be just a design decision for the new iPad. On the other hand, it is possible the 2018 iPad Pro ends up featuring a side button as this can be an unfinished asset.

9 to 5 Mac

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This