Så får du Kalendern lätt åtkomlig i menyn

Så får du Kalendern lätt åtkomlig i menyn

ItsyCal är ett litet tillägg till Apples Calendar/Kalender som lägger kalendern i menyn.

Gratis

Itsycal is a tiny calendar for your menu bar. If you want, it will display your appointments and serve as a companion to the Mac Calendar app. You can move Itsycal in the menu bar just like the built-in Apple menu extras by holding down the Command key and dragging.

What’s New in Itsycal

Version 0.11.13:

  • Use # to briefly display the selected date’s offset from today and day number of the year. For example, if today is October 1, 2018 and October 3, 2018 is selected, pressing # will display +2 / 276 because October 3 is 2 days ahead of today and is the 276th day of the year. If you select the day you were born (which is pretty quick to do with the next new feature) and press #, the offset is how many days old you are today. Whoopee
  • You can enter a repeat count and then a navigation command to have that command repeated. For example, typing 14shift-rightArrow will move the selection forward 14 days. Typing 32upArrow will go back 32 years. The repeat count times out after a few seconds
  • Various fixes as usual. If you are an early-adopter of macOS 10.14 Mojave and your navigation buttons randomly disappear, hopefully this version fixes that behavior
Requirements for Itsycal
  • Intel, 64-bit processor
  • macOS 10.12 or later

Itsycal

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This