Den nya versionen har dykt upp som så kallad APK-fil vilket gör det möjligt att dyka ned i koden och ta en titt på vad vi tror kan vara nya funktioner.

En nyhet är en möjlighet att sätta upp ett prestationsmål, hur mycket du ska röra på dig. vad du ska klara av och vilket mål du ska nå. Niantic har också gjort en del ändringar i sitt meddelandesystem och bestraffningssystem för fuskare. Fuskare kan nu få en varning och sedan få veta hur de bestraffats.

Kommunikation

Ena större nyhet är tester av nya funktioner för att koppla upp sig, skicka data fram och tillbaka mellan spelare och Niantics system. Det ser ut att vara tester än så länge men det kan innebära, på sikt, att kommunikationen i spelet förbättras. Ett av de vanligaste problemen med spelet idag är just kommunikationen då data inte skickas,. inte kan tas emot eller där nätet helt enkelt inte fungerar som det ska.

Höstevent

Det finns kod som tycks skvallra om ett höstevent. Huruvida det är Haloween eller inte återstår att se. Meteor Mash finns med i koden vilket gör att allt ser ut att vara klart inför nästa Community Day.

The Silph Road

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This