Niantic har dragit igång ytterligare ett litet event i Pokémon GO under två dagar den 11 och den 12 oktober. Det är den kvinnliga versionen av Nidoran som nu dyker upp mer frekvent i spelet och du kan även fånga en shiny-variant.


Kort-eventet är föranlett av den internationella dagen för flickor, International Day of the Girl Child. Eventet startade sent igår kväll, svensk tid, och fortsätter hela dagen idag, till ikväll vid 22-tiden.

Fredag

Det här innebär att du kan fånga massor av psychic Pokémons, en shiny Drowzee parallellt med jakten på en shiny Nidoran, idag fredag. Du kan även fp nya en shiny Lucvdisc, en shiny Snubbdull eller en shiny Pikachu.

Chanserna ser ut att vara rätt små att döma av olika rapporter bland annat på reddit. Under en del Community Days så har fördelningen varit nere på 1:9, ibland legat på 1:22 men det ser ut som att i det vilda så handlar det om gissningsvis 1:450.

Ut och jaga nu!

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This