Nu har Niantic släppt generation 4, nya Pokémons i spelet. När alla 107 finns tillgängliga i det vilda återstår att se men det finns i alla fall gott om rapporter att flera av de nya figurerna i generation 4 dykt upp i det vilda.

Den nya generationen innehåller 5 bäbisar och 107 nya Pokémons av alla sorter.

Trainers,

The world of Pokémon GO is evolving once again! This week, keep an eye out for Pokémon originally discovered in the Sinnoh region, featured in Pokémon Diamond, Pokémon Pearl, and Pokémon Platinum! Get ready to see Pokémon like Turtwig, Chimchar, and Piplup as they appear in Pokémon GO for the first time ever.

Pokémon originally discovered in the Sinnoh region will be making their way to Pokémon GO in waves! So, you can look forward to discovering even more Pokémon over the next few weeks appearing in the wild, hatching from Eggs, and battling in raids. Stay tuned to our official channels for updates about new Pokémon, new features, and expansions to existing features like Pokémon storage and more!

More discoveries from the Sinnoh region await, Trainers, so let’s get ready to GO!

—The Pokémon GO team

Macken: Här är hela generation 4

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This