Pokémon GO har innehållit ett stort antal sponsrade gym som placerats bland annat i Unibail-Rodamcos olika köpcentra.

Niantic har nu meddelat via sin Facebooksida att flera av de sponsrade gymmen nu kommer att plockas bort:

Citymall Almere, Esplanade, Almere
Stadshart Amstelveen, Amstelveen
Stadshart Zoetermeer, Amsterdamstraat, Zoetermeer
Winkelcentrum Leidschehage, Weigelia, Leidschendam

Niantic

Beskedet kommer kort efter det att gym sponsrade av TOHO försvunnit i Japan och amerikanska gym sponsrade av Sprint också har plockats bort. Niantic har inte givit någon förklaring till varför gymmen pol kats bort men det är svårt att se någon annan logisk förklaring än att de bolag som sponsrat gym nu valt att inte förnya sina sponsoravtal.

Hits: 150

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This