LeekDuck.com har uppdaterat sin lista och sin grafik på alla shiny som finns i spelet, just nu. Ladda ned och spara i telefonen så har du den med dig när du är ute och jagar,

LeekDuck.com har satt en checkbox bredvid varje figur så att du kan bocka av dem

I iOS 12 har du en inbyggd bildredigerare som du kan använda – ta upp bilden i din telefon och klicka längst ned. Då kan du redigera dina bilder Direk ti telefonen. Sött ett kryss intill de Pokémons som du har fångat så håller du reda på vilka du saknar.

Shiny

Shiny är en speciell version av en Pokémon. En Pokémon i en speciell färg, skinande, som är avsevärt mycket svårare att hitta än den vanliga versionen.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This