Grafiken och designen av den nya funktionen Adventure Sync har läckt ut på nätet, sannolikt plockad ur nätverkstrafiken och ur dens senaste APK-filen.

Adventure Sync är en ny funktion där du ska kunna synkronisera promenader och träningar som du gör utan att ha Pokémon GO påslaget och aktiverat. Du kan skicka över distans och träningar från andra appar, däribland iOS HälsoApp.

Publicerat

Det är Chrales som publicerat bilderna och alla som hängt med ett tag i Pokémon GO-världen vet att en hel del information kommer från samma källa

 

 

Det ser onekligen ut som att du dessutom kommer att få en belöning för det du har tränat, sannolikt Golden Razberry.

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This