Spinda är en ganska ny Pokémon i spelet och du kan bara fånga den genom att hitta och lösa en Field Research uppgift. Så här kollar du vilken Spinda du har fångat.

Det finns nämligen åtta varianter av Spinda, alla med sin egen unika uppsättning av fläckar. Hittills så har tre olika versioner släppts, 1, 3 och 8. Så här kan du kolla vilka Spinda som du har fångat.

Hoppa in i ditt Pokédex, klicka på Spinda. Här ser du vilka Spinda, av de åtta, som du har fångat.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This