Pikachu har fått en ny hatt i spelet som reklam för nya kläder som finns i den interna butiken.

Det är nya kläder som har designats av Hiroshi Fujiwara, känd kläddesigner som skapar så kallade streetware. Ett slags gatumode och nu kan du köpa nya t-shirts och nya hattar i butiken i Pokémon GO.

Fujiwara har också tagit en en serie kläder, mössor, tröjor och andra klädesplagg, Pokémon-inspirerade.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This