Under torsdagskvällen så skickades nya inbjudningar ut till EX raider. Här i Skellefteå så är det den 16 oktober som gäller.

EX Raider är raider som spelare bjuds in till sedan de har varit med om raider mot speciella gym. Inbjudan innebär också att du kan fånga en speciell Pokémon, Deoxys. En nyhet sedan en tid tillbaka är att du kan bjud sin andra spelare till en EX Raid.

Gym

Du kan få en inbjudan genom att “raida” de gym som är markerade som EX Raid-gym. Det ser du om du klickar och går in i ett gym. Uppe till höger visas om ett gym är ett EX raidgym. Observera också att Niantic har bytt ut och även tagit bort en del gym sedan Deoxys lanserades. Här i Skellefteå så är Thinking Kid inte längre ett EX raidgym. Det gymmet saknar i vart fall markeringen att det är ett EX Raidgym sedan en tid tillbaka.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This