Med start klockan 22 i kväll så kommer Psychic Pokémons att dyka upp mer frekvent än tidigare. Pokémon GO-världen kommer att fyllas med MewTwo, Abra, Raits och andra psychic-typer.

Detta event pågår till och med den 14 oktober och du komme rocks att få fler uppgifter (Field Research) kopplade till just denna typ av Pokémons och sist men inte minst – möjligheten att fånga en Shiny Drowzee.

Trainers,

We’ve had a vision of Psychic-type Pokémon in your future! On October 5 at 1:00 p.m. PDT, the Psychic Spectacular will begin. With Mewtwo in raids, Psychic-type Pokémon such as Abra, Ralts, and Baltoy will be appearing more frequently in the wild until October 14 at 1:00 p.m. PDT. Check out the details below:

Date + Time

  • Oct. 5, 2018, at 1:00 p.m. PDT (GMT −7) to Oct. 14, 2018, at 1:00 p.m. PDT (GMT −7)

Features

  • Psychic-type Pokémon will appear in the wild more frequently.
  • Additional Field Research focusing on Psychic-type Pokémon will be available.
  • Shiny Drowzee has a chance to appear!

We wish you good fortune while discovering powerful Psychic-type Pokémon. Stay safe, and happy exploring!

—The Pokémon GO team

Niantic

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This