Nu har Niantics Psychic-event rullat igång även i Europa och Sverige det pågår till den 14 oktober. Pikachu har fått en ny hatt och nu har du chansen att fånga en Shiny Drowzee.

Psychic innebär att du kommer att se mer av Abra, Drowzee och andra psychic Pokémons. Saknar du bär för att utveckla eller vill jaga rätt på en riktigt bra av just dessa Pokémons så har du chansen nu.

När det gäller Pikachu så behöver du inte leta – den finns överallt.

En Shiny Drowzee däremot är det svårare att hitta, mycket svårare.

 

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This