Nu har spöken och Dark Type-Pokémons tagit över i spelet i ett Halloween-event som pågår till och med den 1 november.

Under en vecka så belönas du med dubbelt upp med Candy (godis) för varje Pokémon som du fångar. Dark Type och Gjort typer kommer som sagt att finnas i betydligt större mängd män normalt och du har en chans att fånga Drifloon och Stunky, två nya Pokémons i spelet.

Shiny

Den förstnämnda, Drifloon, kan vara shiny och den finns ute i det vilda i rätt stor mängd så det är bara att ge sig ut och jaga. Du hittar också nya kläder i den interna butiken. Nya mössor, spöklika, och nya tröjor finns att köpa liksom nya boxar.

Special Box, 480 coins: 2 inkubatorer, 1 Lucky Egg, 3 Premium Raid Pass och 1 Star Piece.

Great Box, 780 coins: 3 Incense, 3 Super Inkubatorer, 3 Lucky Egg och 7 Premium Raid Pass

Ultra Box, 1480 coins: 6 Incense, 10 Suppler Inkubatorer, 6 Lucky Egg och 12 Premium Raid.

Ny Special-Uppgift

En ny Special Task, Special Uppgift, har också lagts in i spelet där du ska:

  • Fånga 10 Dark Type Pokémons
  • Kasta 8 Great Throws
  • Använda 108 bär när du fångar Pokémons

Spiritomb

När du löst alla uppgifterna så kommer du att få chansen att fånga en helt ny Pokémon, Spiritomb.

Du behöver inte lösa alla uppgifterna under eventet ska tilläggas.

Slutligen, jodå, Pikachu är tillbaka med en spökhatt.

Grafik

En del av belöningarna för att lösa uppgifter har också ändrats och uppdaterats och då det kan vara svårt att komma ihåg dem så finns en bild, nedan, som du kan ladda ned och ha med dig i din telefon.

Ut och jaga nu!

 

 

 

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This