Nu har jag designat om avdelningen för Pokémon GO. Avdelningen har fått en egen startsida med en egen slide i topp och med alla de senaste artiklarna listade i datumordning.

Jag har flera gånger fått frågan om jag inte har planer att satsa på en helt egen webbplats för Pokémon GO och även om det till vissa delar har känts lockande så har jag bestämt att Pokémon GO kommer att vara en del av Macken X även i fortsättningen.

Macken X

Det handlar om tid, något som är en bristvara i min tillvaro ibland. Så därför har jag valt en annan väg – en egen startsida för allt material,. alla texter och allt som har med Pokémon GO att göra.

I topp finns samma slider som på förstasidan men i den nya avledningen så finns bara texter om Pokémon GO. Sedan kommer en lista med de 10 senaste nyheter, texterna och krönikorna om spelet vilket gör att du snabbt ska kunna hitta och lösa det du är intresserad av.

Därefter samma block som du hittar på förstasidan – väder, topplistan och Instagram. Väder är viktigt när du spelar eftersom du spelar ute, topplustan är direkt kopplad till Pokémon GO och Instagram är bilder. Två av tre block är mer eller mindre direkt kopplade till Pokémon GO så därför blev det samma block som från förstasidan.

Den nya avdelningen avslutas med en länk till Mackens Galleri men här landar du direkt galleriet för Pokémon GO.