Niantic tycks ha ställt det det ordentligt med de nya EX-radierna. De första raiderna ställdes som bekant in och nu har ytterligare raider ställts in på olika platser med bara runt en timmes varsel – om vi ska tro på uppgifterna på the Silph Road.

Det finns en lång diskussionstråd på the Silph Road om inställda EX-raider som alla har det gemensamt att det inte ställts in tidigare och det gäller raidpass och inbjudningar som skickades ut i fredags. Med runt en timmes varsel ställdes en rad EX-raider in under måndagen och allt det spelarna fått i kompensation är två raidpass och 100 Stardust

–]at808BOSTON MYSTICS DISCORD ADMIN L40 [poäng dold]  

Same here about an hour beforehand. Wtf Niantic?

Ett till exempel:

[–]pokepoke2010 [poäng dold]  

Happens for my friends and me too. 1h10 before raid, 10min before hatching. WTF Niantic! Why? The pass was good all week long, and there was no raid at the time of the wave !

The Silph Road

Ingen information

Niantic, sin vana trogen, har inte kommenterat, inte förklarat detta schabbel med EX-raider både i slutet av förra veckan och i inledningen av den här veckan. När nu MewTwo byts ut, äntligen, efter ett år som EX-raid boss och spelare sett fram mot att kunna få fånga en Deoxys så bjuder Niantic först in spelare i fredags till råder som drogs tillbaka. Nu gör Niantic om samma misstag och ställer in ytterligare EX-raider, den här gången under måndagen.

Alla kan göra fel, alla kan till och med göra fel två gånger men avsaknaden av information och kommentarer – det ansvaret faller tungt på Niantic.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This