Niantic lockar med stora nyheter i en ny video som precis släppts via den officiella kanalen på YouTube.

Det handlar inte bara om nya Pokémons från  Sinnoh-regionen utan också ändringar i hur vädret påverkar spelandet, hur effektiva olika Pokémons är i raider och gym-battle och var de dyker upp. Vissa områden så som parker och liknande kommer att rymma fler och mer. varierade Pokémons.

 

  • Moving forward, the weather feature will have a reduced effect on the rate at which Pokémon appear.
  • As you explore a given area, you will notice that a greater variety of Pokémon species will appear over time and at different rates.
  • Certain areas, such as parks and nature reserves, will now contain more varied Pokémon species.

Ändringar

Det kommer även flera stora förändringar av hur en Pokémons uppför sig, förmågor och hur effektiv den är i attacker mot gym och raider.

  • CP values will be adjusted going forward to improve game balance.
  • HP values will be adjusted to close the gap between Pokémon with high and low HP.
  • Pokémon Defense and Stamina values will be rebalanced, allowing Pokémon with high defensive stats to be valuable by outlasting opponents in battle rather than these Pokémon merely taking too long to defeat.
  • Defense values have also been slightly reduced for most Pokémon. Changes like these will help narrow the gap between Pokémon with the highest defensive stats and other Pokémon.

Pokémon

Tack till Johan för tips

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This