Niantic fortsätter att försöka att skruva upp hypen inför lanseringen av generation 4 i spelet.

Nu har en ny bild lagts ut på Twitter som sägs “visa” en av de nya figurerna. En Pokémon med en eldsvans.

Niantic har bekräftat att generation 4 nu kommer, snart, Det finns inget datum angivet men en koll i koden för den aktuella versionen av appen visar att allt ser ut att finnas på plats, grafik, ljud och annan kod. Tidigare så har det tagit månader från det att tecken dykt upp i koden till det varit dags för en lansering av nya Pokémons men det ser det inte ut om att göra den här gången. Räkna med att det dyker upp nya Pokémons i spelet inom kort.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This