Community Day började inte bra för de som tänkte spela i Asien och Stilla havsområdet. Efter omfattande nätverksproblem så har nu Niantic meddelat att det kommer att arrangeras en ny Community Day med Beldum.

Problemen har drabbat spelare i Asien och Still havsområdet.

Om någon timme så startar Community Day i Europa och det återstår att se om detta är omfattande problem eller om de är begränsade  till Asien och Stilla Havsområdet. Efter den senaste uppdateringen så har det periodvis varit mindre problem med att logga in, ett spåel som hänger sig eller om inte uppdateras – tydliga indikationer på, om inte samma så i vart fall, snarlika problem.

Problemen

När det gäller problemen idag så tycks inte alla spelare ha drabbats och problemen ser inte ut att ha drabbat hela regionen. En helö del spelare har dock inte kunnat spela överhuvudtaget varför Niantic har valt att arrangera en ny Community Day.