Den mystiska figuren Meltan kan utvecklas, visar det sig, och den kräver 400 Candy för att kunna utvecklas till en Melmetal. Det visar sug också att Meltan är marknadsföring för Nintendo Switch och för andra spel.

Meltan dök oväntat upp direkt efter den förra Community Day och fyllde Pokémon-världen under en dryg halvtimme. Alla Meltan som fångades förvandlades snabbt till en Ditto. Sedan försvann Meltan från spelet.

Professor Willow and the Kanto region’s Professor Oak have made a new discovery about the Mythical Pokémon Meltan. According to their research, this Pokémon can evolve! Of all Mythical Pokémon that have been discovered thus far, Meltan appears to be the first to evolve. Ancient texts show that its Evolution is called Melmetal!

Be sure the check out Professor Willow and Professor Oak’s latest research on Meltan’s biology here!

—The Pokémon GO team

Niantic

Video

Niantic har lagt ut denna nya video om Meltan på den speciella webbplats som dedikerats helt till denna nya Pokémon.

Box

The Mystery Box Holds the Key to Catching Meltan

We now know that Meltan appears in Pokémon GO. In order to catch Meltan, it is essential to have a Mystery Box, which can be received by sending Pokémon from Pokémon GO to Pokémon: Let’s Go, Pikachu! or Pokémon: Let’s Go, Eevee!

För att kunna fånga Meltan krävs tydligen en speciell box som du kan få om du skickar Pokémons från Pokémon GO till Pokémon Lets Go. Det betyder att Meltan är marknadsföring för spelen och de handburna konsollerna Pokémon: Let’s Go, Pikachu! or Pokémon: Let’s Go, Eevee!.

Enhet

Det återstår att se hur de som spelar Pokémon GO tar emot den här informationen då det visar sig att en en Pokémon i spelet kräver en koppling till ett helt annat spel och en helt annan handburen enhet.

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This