Idag är det den 23 oktober och det är sista dagen för att kunna fånga en MewTwo som raidboss för den här gången. Räkna dock med att den kommer tillbaka för att kunna fångas som en shiny framöver.

Niantic har ännu inte, i skrivande stund, meddelat vilken Pokémon som kommer efter MewTwo. Tidigare så har en av de tidigare Legendary Pokémons gjort en comeback i några veckor innan det presenterats en helt ny raidboss. Hur Niantic kommer att göra den här gången kan vi bara spekulera om.

Rayquaza

Så vad kan komma istället då?

Tja, din gissning är minst lika bara som min men vad sägs om en shiny Rayquaza i några veckor innan Giratina, en helt ny raidboss dyker upp?

Ikväll efter klockan 22.00 så kanske vi får veta eller så kommer Niantic med ett. besked under dagen.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This