Community Day innebär att det är jakt på en och samma Pokémon under tre timmar och en möjlighet att fånga många, samla poäng och hitta en Shiny.

Idag, mellan klockan 11.00 ich 14.00 så är det Beldum som är i fokus och de Beldum du fångar har Meteor Mash som, exklusivt ”move”.

Här i Skellefteå träffas vi vid entrén till museet, Nordanå, in vid det gym som heter Ornamentet.

Tid: 11.00-14.00
Pokémon: Beldum

Använd Lures, de räcker tre timmar och använd även StarPiece och Lucky Eggs om du vill samla in Stardust och XP.

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This