Här är en uppdaterad lista på nya raidbossar i spelet.

Absol har flyttats upp är nu en T4-raidboss när Niantic har vaskat runt bland bossarna.

  • T1: Drowzee, Magikarp, Wailmer, Meditite
  • T2: Mawile, Kirlia, Exeggutor, Slowbro,
  • T3: Starmie, Claydol, Alakazam, Alolan Raichu, Jynx
  • T4: Houndoom, T-Tar, Absol, Alolan Marowak
  • T5: Mewtwo

Machamp försvinner som raidboss, tillsvidare.

Alolan

Alolan Raichu och Alolan Marowak kommer tillbaka till glädje för de som inte hann fånga någon senast de var raidbossar.

The Silph Road

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This