Meltan dök upp kort efter den senaste Community Day, fanns överallt i en halvtimme ich försvann sedan lika spårlöst. I några dagar dök Meltan upp då och då för att sedan helt försvinna. Nu har en ny video lagts ut på nätet med mer information.

Senast Meltan fångades så förvandlades den till en Ditto vilket innebar att ingen fick in Meltan i Pokédex (medvetet av Niantic naturligtvis).

Since the existence of the Mythical Pokémon Meltan has been discovered, further research has brought new information about its biology! Meltan appears to be cute and innocent, and we are excited to learn more as research continues. Professor Willow and the Kanto region’s Professor Oak have apparently made some progress in their investigation, so be sure to check out their latest video!

What’s more, Professor Willow needs you to do some Special Research to seek out the Mythical Pokémon Meltan! Look for this Special Research to begin later this year. You’ll also learn more about the details of the investigation Professor Willow and Professor Oak carried out to unlock the mysteries of Meltan. Conduct research alongside the Professor and catch Meltan!

—The Pokémon GO team

Niantic

Share This