Här är de Pokémons från generation 4 som har släppts i den första lilla vågen av nya figurer.

Det finns 107 nya Pokémons i generation 4 samt 5 babysar. Nya Bidoof tycks vara nya Pidgey med tanke på hur vanlig den bäverliknande figuren var under hela gårdagskvällen då de nya figurerna släpptes i spelet.


Bidoof

Bibarel

Lucario

Chimchar


Monferno

Infernape

Piplup

Prinplup

Empoleon

Starly

Staravia

Staraptor

Turtwig
Kricketotot Kricketune

Buneary

Buneary

Riolu


Grotle

Torterra

Shinx

 

Luxio

 

Luxray

Carnivine
(regional)

Chatot
(regional)

Pachirisu
(regional)

Utöver de nya ovan så finns även ett antal nya, regionala Pokémons. Klockan 16.00 hittar du mer information och en mer komplett lista här på Macken X (nej, de ligger inte i nummerordning ovan).

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This