Niantic lanserar inom kort generation 4, 107 helt nya Pokémons. Här har du en bild som du kan spara i telefonen så att du vet hur alla nya figurer ser ut.

Observera nu att vi inte vet om Niantic kommer att slippa alla nya Pokémons direkt, även om det ser ut så att döma av att all grafik, alla ljud och alla “moves” finns med i koden.

Det finns inte heller något bekräftat datum förutom att Niantic har sagt “soon” – vilket torde innebära precis det, snart.

The Silph Road

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This