Tycker du att det var färre Beldum än vanligt under dagens Community Day? Färre av den Pokémon som dagen handlar om vill säga så är du inte ensam. En rad rapporter från olika delar av världen berättar om samma sak.

Det är två intryck som är gemensamma – betydligt färre antal av den Pokémon som dagen handlar om och lite svårare att fånga de som dök upp. Här är några röster från Reddit:

antisa1003

Score hidden· 31 minutes ago

The spawn rate was awful.We were getting a lot of weather boosted pokemon instead Beldum.Some people even sarcasticly renamed it to Ekans community day.In the last hour there were similar spawn rates like in the previous CDs.

Score hidden· 2 hours ago

Very strong numbers for first 2 hours here but has really dropped off for hour 3

Det ska sägas att det finns spelare som rapporterar rätt gott om Beldum men de negativa rapporterna är i majoritet.

Färre

Här i Skellefteå så var det tydligt och påtagligt – betydligt färre Beldum än vad som var fallet med Evee eller någon av de tidigare Community Day-eventen. Tre timmars promenerande i centrala Skellefteå gav fem Shiny, en 100-procentig Beldum och 3-4 stycken som duger för att utveckla vidare. Ett okej utfall men det är nog mitt intryck också att det var färre Beldum som också var lite svårare att fånga än under tidigare Community Day.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This