Tycker du att det var färre Beldum än vanligt under dagens Community Day? Färre av den Pokémon som dagen handlar om vill säga så är du inte ensam. En rad rapporter från olika delar av världen berättar om samma sak.

Det är två intryck som är gemensamma – betydligt färre antal av den Pokémon som dagen handlar om och lite svårare att fånga de som dök upp. Här är några röster från Reddit:

The spawn rate was awful.We were getting a lot of weather boosted pokemon instead Beldum.Some people even sarcasticly renamed it to Ekans community day.In the last hour there were similar spawn rates like in the previous CDs.

Score hidden· 2 hours ago

Very strong numbers for first 2 hours here but has really dropped off for hour 3

Det ska sägas att det finns spelare som rapporterar rätt gott om Beldum men de negativa rapporterna är i majoritet.

Färre

Här i Skellefteå så var det tydligt och påtagligt – betydligt färre Beldum än vad som var fallet med Evee eller någon av de tidigare Community Day-eventen. Tre timmars promenerande i centrala Skellefteå gav fem Shiny, en 100-procentig Beldum och 3-4 stycken som duger för att utveckla vidare. Ett okej utfall men det är nog mitt intryck också att det var färre Beldum som också var lite svårare att fånga än under tidigare Community Day.

 

Mackens Fråga: Ska Facebook delas upp?
Share This