Brandon Tan är en av världens ledande Pokémon GO-spelare med hundratals miljoner insamlade XP-poäng. Nu har Tan stängts av i 30 dagar sedan han försökt sälja infångade MewTwo via Twitter.

Tan har nu raderat inlägget men det kan vara så att Niantic ändå reagerat och reagerat snabbt.

Betalt

Brandon Tan tog 500 dollar, (Singapore-dollar),  i betalning för en 100 procentig MewTwo enligt listan ovan och det är ett brott mot spelets och Niantics regler att spela på andras konton, eller sälja Pokémons, och det är ett brott att ta betalt för att spela.

Tan hotar nu att lämna Pokémon GO efter det att hans 30 dagars avstängning avtjänats.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This